Общи условия на лоялна програма Сладка карта

- Сладка карта може да получи всеки клиент, като я заяви на сайта chochko.com
- Сладка карта се издава само на физически лица над 18 години.
- Всяка карта има уникален номер, по който се идентифицира.
- Може да използвате точките си целогодишно, когато пожелаете. 
- Сладка карта не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции.
- Тя се издава от и е собственост на “ИНВЕСТ-БГ” ЕООД.
“ИНВЕСТ-БГ” ЕООД си запазва правото да променя настоящите условия и условията за ползване на Сладка карта, както и да прекрати програмата за лоялност по всяко време без предизвестие.
- Сладка карта не може да се комбинира с други отстъпки и промоции.

Издаване на карта
- Издаването на Сладка карта е безплатно за всички клиенти на Торти Чочко.
- Необходимо е само да се регистрирате като потребител в сайта и да отбележите, че желаете Сладка карта, след което тя ще се създаде автоматично и ще я откриете в профила си. Ако вече имате профил, можете да създадете карта от менюто Сладка карта.
- Картата ще бъде активирана от момента на създаването и.

Трупане на точки
- При покупка в сладкарници и магазини Торти Чочко или онлайн от chochko.com притежателят на Сладка Карта събира точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка. Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгления:
Когато сумата завършва или е над 0.01 лв. се закръгля на по-малкия брой точки. Пример 20,50 лв = 20 точки.
- За да разберете на каква сума се равняват натрупаните от вас точки, разделете точките на 20 и ще получите стойността им в лева. Пример 100 точки делено на 20 = 5лв.
- Събирането на точки в Сладка Карта е възможно във всички сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com, след като клиентът е влязъл в своя профил.
- Започвате да трупате точки още с първата си покупка.
- Натрупването на точки във физическите сладкарници и магазини Торти Чочко се извършва, след като притежателят на Сладка Карта я представи преди приключването на касовия бон.
- Само регистрирани потребители могат да събират точки при онлайн пазаруване. При пазаруване точките се отразяват във Вашата карта до 24 часа. При пазаруване като гост не могат да Ви бъдат натрупани точки.
- При отказване на поръчка се губят и натрупаните/използваните точки.

Обменяне на точки
- Може да обменяте натрупаните точки за всички продукти в сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com. Точките не могат да се заменят за пари и не се комбинират с други отстъпки и промоции.
- Можете да използвате точките и да доплатите, когато продуктът, който купувате, е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате. Вие избирате дали да използвате всички натрупани точки, или определена част от тях.
- Обмяната на точки срещу продукти се извършва на касите във всички сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com, след като потребителят е влязъл в профила си.