За нас

Ние, творците от Торти Чочко, вярваме, че качествените продукти, уникалният вкус и ръчната изработка са част от причините, с които печелим Вашето доверие с години наред.

Наша лична мисия е всеки ден с много любов и внимание да осигурим на Вас, нашите клиенти, качество, уют и стабилност. Независимо какъв е поводът, нашият екип от професионални сладкари и талантливи декоратори създава уникални торти с красив дизайн.

При нас ще откриете…

Зашеметяващо разнообразие от стандартни торти и богато изобилие от тематични торти: Сватбени, Детски, торти за бебета, торти за Кръщене, торти за Моминско и Ергенско парти, с които допринасяме за сладкия завършек на Вашия празник.

Поднесете комплименти към Вашите гости под формата на тематични мъфини, декорирани меденки и френски макарони.

Имаме и собствена Пекарна…

В нея произвеждаме малки количества, защото използваме само най-добрите продукти.

Ароматни сладки и соленки от нашата Пекарна могат да бъдат прясно изпечени за Вас по индивидуална поръчка.

Мислим и за най-малките…

Освен тематична детска торта, при нас можете да откриете огромно разнообразие на парти аксесоари: свещички за рожден ден, музикални свещички, надписи Happy Birthday, фойерверки, конфети, балони, банери.

 

Всеки има собствени идеи и очаквания за торта. Затова нашите дизайнери и консултанти ще разговарят индивидуално с всеки клиент относно детайлите за тортата, която желае.

С опита, натрупан през годините, ние, творците от Торти Чочко, доказваме, че можете да ни се доверите за сладкия завършек на Вашия празник!