Как да поръчам?
Стъпки за поръчка и покупка в chochko.com

Могат да се извършват поръчки от различни продуктови страници в онлайн магазина на chochko.com. Всеки продукт има характеристики и единична цена, която включва ДДС.

 1. Укажете съответния продукт, който искате да закупите (ако е необходимo, изберете съответните вариации или опции – бр. парчета, вид пълнеж; индивидуална опакова и т.н.), след което кликнете върху бутона “Добави в кошницата”. Може да видите каква сума и брой продукти са натрупани в кошницата в горния десен ъгъл на страницата (иконката на кошница).
  При натискане на иконката на кошницата се отваря прозорче, в което могат да се правят промени в количеството на закупените продукти (в полето за брой, при натискане на писалката или бутона "Преглед на кошницата").

 2. Натиснете бутона “Към завършване” – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните - име, тел.номер, имейл.
  След това изберете метод на доставка/взимане и попълнете адрес.
  Когато са попълнени всички полета, ще можете да посочите дата за доставка/взимане.
  След това кликнете върху бутона "Продължи към плащане".
  Всички полета, обозначени със звездичка (*), са задължителни.

 3. При натискане на бутона "Продължи към плащане" се отваря нова страница, в която можете да посочите дали желаете фактура и да изберете начин на плащане.
  В тази стъпка можете да оставите коментар към поръчката.

 4. След като изберете метод за плащане, кликнете върху бутона “Завърши поръчката” и заявката ще бъде изпратена за обработка.
  След това ще получите имейл, в който е описана Вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.

В случай че плащането е извършено с карта, Пейпал или Ипей, до 24 часа от момента на поръчката ще получите имейл или обаждане за обработена и успешно завършена поръчка.
В случай че плащането трябва да се извърши с код за изипей, Б-пей или банков превод, имейл или обаждане за обработена и успешно завършена поръчка ще получите, когато се обработи плащането Ви.

След потвърждение на поръчката, очаквайте поръчаните от Вас продукти да бъдат доставени в уговорените срокове.
ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни, поръчката няма да бъде изпълнена.

 

ВАЖНО!

Необходимо е да извършите предварително заплащане с карта, PayPal, EasyPay, E-pay, B-pay или по банков път.

Банкова сметка:

IBAN: BG91PRCB92301045647310
ТИТУЛЯР: “Инвест-БГ” ЕООД
БАНКА: ProCredit Bank
BIC: PRCBBGSF

При направена поръчка за торта в срок, който е по-кратък от обявеното време за изпълнение според спецификата на съответната торта в сайта, следва да бъде допълнително таксувана като експресна поръчка.