Лоялна програма СЛАДКА КАРТА Спестявай с всяка следваща поръчка

11/07/2023


Сладка Карта
е лоялна програма, която дава възможност на притежателя си да събира точки за всяка своя покупка и да заменя натрупаните точки за продукти от онлайн магазина или във физическите сладкарници и магазини на Торти Чочко в София и Пловдив.

Трупане на точки

Натрупвате точки с всяка покупка 1лв. = 1 точка

  1. При покупка в сладкарници и магазини Торти Чочко или онлайн от chochko.com притежателят на Сладка Карта събира точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка. Когато заплатената сума не е цяло число, за целите на получаване на цели точки се прилагат следните закръгления:
    Когато сумата завършва или е над 0.01 лв. се закръгля на по-малкия брой точки. Пример 20,50 лв = 20 точки.
  2. За да разберете на каква сума се равняват натрупаните от вас точки, разделете точките на 20 и ще получите стойността им в лева. Пример 100 точки делено на 20 = 5лв.
  3. Събирането на точки в Сладка Карта е възможно във всички сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com, след като клиентът е влязъл в своя профил.
  4. Започвате да трупате точки още с първата си покупка.
  5. Натрупването на точки във физическите сладкарници и магазини Торти Чочко се извършва, след като притежателят на Сладка Карта я представи преди приключването на касовия бон.
  6. Само регистрирани потребители могат да събират точки при онлайн пазаруване. При пазаруване онлайн точките се отразяват във Вашата карта до 24 ч. от нейното изпращане. При пазаруване като гост не могат да Ви бъдат натрупани точки.
  7. При отказване на поръчка се губят и натрупаните точки.

Обменяне на точки

  1. Може да обменяте натрупаните точки за всички продукти в сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com. Точките не могат да се заменят за пари и не се комбинират с други отстъпки и промоции. 
  2. Можете да използвате точките и да доплатите, когато продуктът, който купувате, е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате. Вие избирате дали да използвате всички натрупани точки, или определена част от тях.
  3. Обмяната на точки срещу продукти се извършва на касите във всички сладкарници и магазини Торти Чочко в София и Пловдив, както и при пазаруване онлайн на chochko.com, след като потребителят е влязъл в профила си.
Назад към всички статии