Празнична торта за ресторант “Каручката”

09/12/2014

Приготвихме голяма празнична торта за ресторант “Каручката”
От ресторант-етнотека “Каручката” останаха приятно изненадани, след като видяха празничната си торта по повод първия рожден ден на ресторанта.
Приготвянето на тази торта беше едно предизвикателство за нас, тъй като поръчката бе експресна, а тортата трябваше да бъде напълно готова буквално за пет часа. Благодарение на “екипът за бързо реагиране” целият пороцес по приготвянето на тортата премина успешно и на време. Крайният резултат удовлетвори клиентите ни от ресторант “Каручката”, на който благодарим, че официално споделиха впечатленията си от екипа на “Торти Чочко”.

С настоящата референция ние от ресторант „Каручката“, изказваме своите отлични впечатления от работата на целия екип на „Торти Чочко“.

Впечатлени сме от бързината и отличното качество, с което те изработиха специална празнична торта за рожденния ден на ресторант „Каручката“. Екипът на „Торти Чочко“ изцяло се съобрази с нашите изисквания, относно дизайна на празничната торта.

Удоволствие е да се работи с тези доказани професионалисти, защото са отзивчиви, коректни и креативни. Препоръчваме „Торти Чочко“ като един наистина надежден и коректен партньор, на когото може да се разчита при изпълнението на големи и сложни сладкарски проекти.”

Назад към всички статии